WEBSITE UNDER CONSTRUCTION

PU College Time table

Sl. No From To Total Timings Activity
1
  5:15 AM   Wake up Call
2
5:15 AM 6:15 AM 60 Minute Yoga, Karate And PT
3
6:15 AM 7:00 AM 45 Minute Biscuit.
4
7: 00 AM 7: 45 AM 45 Minute Bath And change
5
7: 45 AM 8:15 AM 30 Minute Prayer
6
8:15 Am 8:45 AM 30 Minute Break fast
7
08:45 AM 09:00 AM 15 Minute General Assembly
8
09:00 Am 10:00 AM 60 Minute I Period
9
10:00 AM 11:00 AM 60 Minute II Period
10
11:00 AM 12:00 AM 60 Minute III Period
11
12:00 AM 12:15 PM 15 Minute Short Rest
12
12:15 PM 01:15 PM 60 Minute IV Period
13
01:15 PM 2:15 PM 60 Minute V Period
14
2:15 PM 03:00 PM 45 Minute Lunch Break
15
03:00 PM 04:00 PM 60 Minute VI Period
16
04:00 PM 05:00 PM 60 Minute Remidial Class
17
05:00 PM 06:00 PM 60 Minute Games
18
06:00 PM 06:30 PM 30 Minute Tea And Scacks
19
06:30 PM 08:30 PM 120 minute Supervisory Study
20
08:30 PM 09:15 PM 45 Minute Dinner
21
09:15 PM 10:15 PM 60 Minute Self Study